Mijn naam is Bert van Doorn en ik heet u hartelijk welkom op de site van Natuurgeneeskundige praktijk De Hanze met vestigingen in Zwolle en Almelo.

Ik ben met mijn praktijk gestart op 21 juni 1997 in Zwolle. Tot die tijd was ik werkzaam in verschillende functies in het bedrijfsleven.

Natuurlijk kun je niet zo maar een bord in je tuin zetten waarop staat dat je therapeut bent.
Een gedegen studie ging er dan ook aan vooraf. Zo volgde ik een:

  • 5 jarige studie aan de Hogeschool voor natuurgeneeskunde te Arnhem
  • opleiding tot hypnotherapeut bij de Ned.Vereniging voor Toegepaste Hypnose
  • opleiding bioresonantietherapie bij het Vega-instituut in Duitsland
  • opleiding acupunctuur bij Ton van Gelder

In de loop der jaren heb ik als homeopaat /  natuurgeneeskundige heel wat cliënten met veel plezier mogen behandelen. Dat plezier heb ik nog steeds, want het geeft me een enorme voldoening wanneer ik mensen van hun fysieke en/of mentaal-emotionele klachten mag verlossen of op zijn minst hier  verbetering in aan kan brengen.

Tijd is daarbij voor mij ondergeschikt. Soms duurt het 1,5 uur, soms ook wel 2 uur. Langer is overigens niet duurder. Ik hanteer vaste consultprijzen (zie ook tarieven)

Sinds kort is er ook een mogelijkheid tot een online-behandeling voor mensen die wel beschikken over een pc met internet, doch om wat voor reden dan ook de praktijk niet kunnen bezoeken. Voor meer informatie  “consult online

In 2010 heb ik een natuurlijke cosmeticalijn ontwikkeld met de naam Happy Nature Products. Misschien vindt u het leuk om deze eens te bekijken in mijn webshop Personal- Cream.com. Personal Cream maakt huidcrèmes met een individuele receptuur, die gericht kunnen zijn op beauty, maar ook huidklachten zoals couperose, eczeem, acne en rosacea.

Mocht u vragen hebben over onze diensten dan sta ik u graag te woord.

Hartelijke groet,

Bert van Doorn