Bert van DoornMijn naam is Bert van Doorn en ik heet u hartelijk welkom op de website van Natuurgeneeskundige praktijk De Hanze.

Ik ben met mijn praktijk gestart op 21 juni 1997 in Zwolle. Tot die tijd was ik werkzaam in verschillende functies in het bedrijfsleven.

Uiteraard kan je niet zo maar een bord in je tuin zetten waarop staat dat je therapeut bent.
Een gedegen studie ging er dan ook aan vooraf. Zo volgde ik een:

  • 5 jarige studie aan de Hogeschool voor natuurgeneeskunde te Arnhem
  • opleiding tot hypnotherapeut bij de Ned.Vereniging voor Toegepaste Hypnose
  • opleiding bioresonantie therapie bij het Vega-instituut in Duitsland
  • opleiding acupunctuur bij Ton van Gelder

In de loop der jaren heb ik als homeopaat / natuurgeneeskundige heel wat cliënten met veel plezier mogen behandelen. Dat plezier heb ik nog steeds, want het geeft me een enorme voldoening wanneer ik mensen van hun fysieke en/of mentaal-emotionele klachten mag verlossen of op zijn minst hier  verbetering in mag aanbrengen.

 

Tijd is daarbij voor mij ondergeschikt. Soms duurt het 1,5 uur, soms ook wel 2 uur. Langer is overigens niet duurder. Ik hanteer vaste consultprijzen (zie ook tarieven)

Sinds kort is er ook een mogelijkheid tot een online-behandeling voor mensen die wel beschikken over een pc met internet, doch om wat voor reden dan ook de praktijk niet kunnen bezoeken. Voor meer informatie zie  “consult online

 

In 2015 heb ik een bijzonder cosmeticaproduct ontwikkeld met de naam Personal Cream.  Dit is een natuurzuivere huidcrème met een persoonlijke receptuur. Dat wil zeggen dat hij op de individuele huid wordt afgestemd.

Een personal Cream is werkelijk perfect als verzorgende gezichtscrème, maar kan ook worden ingezet bij aandoeningen zoals:  couperose, eczeem, acné en rosacea.

Mogelijk vindt u het interessant om er iets meer over te weten. Dat kan op  Personal- Cream.com

Mocht u vragen hebben over mijn diensten, dan sta ik u graag te woord.

info@bioresonantie-therapie.nl
06-51567621

 

Hartelijke groet,

 

Bert van Doorn
Natuurgeneeskundig therapeut