Hieronder kunt u 2 videos bekijken die een beeld geven van zowel een diagnostisch als therapeutisch onderdeel waar tijdens de behandeling gebruik van wordt gemaakt.

Video 1 Diagnose met behulp van een biotensor

Een jaar nadat ik mijn praktijk startte (1997) leerde ik werken met een biosensor, ook wel biotensor genoemd. De biosensor is een pendelachtig instrument dat werkt volgens het ja / nee principe en wat is gebaseerd op een kinesiologische reflex van de tester. Het wordt te technisch om dit uit te leggen, maar het komt op het volgende neer.
De biosensor bevindt zich in handen van de therapeut en houdt deze in een neutrale positie tussen cliënt en bijvoorbeeld een medicatie. Indien de medicatie past bij de cliënt maakt de biosensor een verbindende beweging. Zo ook blijft de biosensor in een neutrale positie wanneer een medicatie niet past.

De enorme kracht die van deze meettechniek uitgaat is dat er maatwerk kan worden geleverd.
Uw lichaam krijgt exact wat het op dat moment het hardste nodig heeft.

Video 2 Behandeling met bioresonantie en magneetveld-therapie

Bij deze volstrekt pijnloze therapievorm wordt de cliënt aangesloten op medische apparatuur.
Via ingangselektroden vindt er een registratie plaats van ongezonde lichaamssignalen.
Deze signalen die buiten de zogenaamde “gezonde bandbreedte” vallen, worden vervolgens zodanig bewerkt dat ze niet langer ziekmakend zijn om daarna via uitgangselektroden naar de cliënt te worden geretourneerd.

Behalve dat gebruik wordt gemaakt van het lichaamseigen signaal, wordt ook gebruik gemaakt van vooraf uitgeteste testampullen en een eveneens uitgetest bioresonantieprogramma. Er zijn in totaal 110 programma’s.
U ontvangt dus een 3-voudig signaal tijdens een bioresonantiebehandeling.

Het signaal dat naar u toe gaat, gaat tevens naar een uitgangsbeker waarin een dragervloeistof staat. Op deze vloeistof worden alle bovengenoemde frequenties als het ware ingeprint.
U krijgt deze vloeistof in een pipetflesje mee naar huis, waarna u hiervan 2x daags een 10-tal druppels kunt innemen om het signaal te onderhouden.

 

Video 3 TV dialoog: De waarheid over vaccinaties

Er bestaat veel onwetendheid en onzekerheid over de effecten van vaccineren. Vooral jonge ouders die voor de keuze staan om hun kind te laten vaccineren krijgen een spagaatgevoel.

Enerzijds is er het RIVM dat ons met haar Rijksvaccinatieprogramma het belang van vaccineren op het hart drukt om ons te beschermen tegen diverse ziektes.
Anderzijds is er de publieke opinie die op basis van negatieve ervaringen steeds meer tegengas geeft.

De onderstaande lange video over vaccinaties kan u helpen bij  het vormen van uw mening. Hij is zeker de moeite waard als u  voor de keuze staat of u wel of niet moet vaccineren.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.