bioresonantie therapie

In mijn natuurpraktijk in Zwolle behandel  ik dagelijks zowel volwassenen als kinderen met bioresonantie therapie.

Bioresonantie therapie is een volstrekt pijnloze therapievorm, waarbij de cliënt wordt aangesloten op bioresonantie apparatuur. Daarbij worden elektroden in de hand vastgehouden of op het lichaam geplakt.

Via zogenaamde ingangselektroden vindt er een herkenning plaats van afwijkende en vaak ziekmakende  lichaamstrillingen.
Deze kunnen worden veroorzaakt door de aanwezigheid van zogenaamde “haarden” en “stoorvelden”.
Een voorbeeld van een haard kan een disbalans van de galblaas zijn. Deze haard kan dan elders in het lichaam weer een stoorveld veroorzaken. Bijvoorbeeld in de vorm hoofd- of spierpijn.

De gemeten afwijkende trillingen van de cliënt ondergaan in de bioresonantie-apparatuur een bewerking. De bewerking zorgt ervoor dat deze trillingen worden gecorrigeerd om ze vervolgens via zogenaamde uitgangselektroden weer aan de cliënt toe te dienen.

Programmakaarten

Behalve dat er bij de  bioresonantie therapie gebruik wordt gemaakt van trillingen van het eigen lichaam, wordt er ook gebruik gemaakt van een programmakaarten.  Op deze kaarten staan meer dan 120 programma’s.
Voorbeelden van een dergelijke programma’s zijn: artrose, vermoeidheid, allergie, doorbloeding, ontgifting, ontstekingen, pijn, littekenbehandeling en stofwisseling.
Deze programmakaart werkt eveneens in op afwijkende lichaamstrillingen.

Testbuisjes

Het gebruik van testbuisjes in combinatie met bioresonantie therapie, is een derde aanpak om belastingen in het lichaam aan te pakken. 
Deze testbuisjes bevatten homeopatische verdunningen die werkzaam zijn op bijvoorbeeld voedselintoleranties, vaccinatieschade, schimmels, bacteriën, virussen en parasieten.
De testbuisjes worden voordat ze in de apparatuur gaan mee resoneren, op de cliënt uitgetest met een zogenaamde biosensor. Ook wel biotensor genoemd.

Ingangsbeker

Tot slot is er nog een vierde aanpak. Zowel links als rechts van het  bioresonantie-apparaat staat een beker. Een ingangs- en een uitgangsbeker.
In de ingangsbeker kunnen desgewenst afscheidingsproducten van het lichaam worden ingezet.
Dat zijn traanvocht, urine, ontlasting, slijm en oorsmeer. Uiteraard is hiervoor een hygiënische werkwijze.

Deze afscheidingsproducten kunnen ook afwijkende trillingen hebben. Dit kan o.a. door de aanwezigheid van bacteriën of parasieten.
De apparatuur voor bioresonantie registreert de afwijkingen en zorgt voor correctie.
Het gecorrigeerde signaal wordt vervolgens via de uitgangselektroden naar de cliënt gestuurd.

Ook niet natuurlijke stoffen kunnen op deze manier worden ingezet. Denk bijvoorbeeld  aan amalgaam-belasting (vulmateriaal in het gebit).

Uiteindelijk ontvangt u dus tegelijkertijd  4 signalen. Het lichaamseigen signaal, het programmakaart-signaal, het ampullen-signaal en het signaal van de ingangsbeker.

Dit viervoudige signaal dat via de uitgangselektroden naar de cliënt toe gaat, wordt op datzelfde moment ook uitgestuurd naar een uitgangsbeker. Daarin staat een pipet-flesje met een speciale vloeistof. Deze vloeistof is in staat om alle trillingen op te slaan en ook vast te houden.

De vloeistof krijgt de cliënt mee naar huis. Door hiervan 2 keer daags een 10-tal druppels  in te nemen wordt het bioresonantie signaal onderhouden.

Klik op de onderstaande link voor mijn video over bioresonantie therapie.

Ervaringen met bioresonantie therapie

Sinds ik in 1997 starte met mijn praktijk in Zwolle, pas ik ook bioresonantie toe.
Het is een wonderlijke therapie met vele gezondheid ondersteunende mogelijkheden.

Een van de mooiste ervaringen die ik ooit met bioresonantie had was een vrouw die zich had verstapt op een oneffen wegdek. Ze kon haast niet uit de auto komen en liep krom van de pijn mijn praktijk binnen

Tijdens de behandeling met bioresonantie therapie, kreeg ze tintelingen door haar benen en rug en voelde ze de pijn wat afzakken. Een kwartier na de behandeling was de pijn weg en liep ze recht de praktijk uit.
Dat was een kick voor haar, maar ook zeker voor mij.

Een ander voorbeeld was een man die van zijn racefiets was gevallen, doordat zijn voet in de toe-clip vast was blijven zitten. Hij brak zijn been, had een scheurtje in het bekken en diende te worden geopereerd.

2 Maanden daarna liep hij weer een beetje, maar wel als een pinguïn. Zijn geneesheer was niet tevreden over de voortgang en stelde voor om hem opnieuw te opereren.

De man zag de operatie  niet zitten en belandde in mijn praktijk voor een behandeling met bioresonantie.
Eigenlijk was hij argwanend wat betreft alternatieve geneeswijzen. Toch wilde hij het uitproberen.
“Baat het niet dan schaadt het niet”, zo zei hij.

Toen hij de praktijk verliet bespeurde hij een lichte verbetering. De volgende dag belde hij me op of hij direct nog een keer behandeld kon worden. ’s Morgens bij het opstaan had hij het gevoel gehad eindelijk weer een beetje normaal te kunnen lopen. Zijn klachten waren zeker 60% verminderd.

Zo zijn er vele voorbeelden aan te halen.

Is bioresonantie therapie nu de beste therapie?

Er zijn natuurlijk veel meer goede therapievormen. Door de vele technische mogelijkheden, kent bioresonantie echter wel veel toepassingsmogelijkheden.

In mijn praktijk laat ik bioresonantie therapie hand in hand gaan met o.a. homeopathie, Bachbloesems, celzouten, kruiden, voedingsadviezen, edelstenen en aromatherapie. Ze versterken elkaar dan enorm.
Het lichaam wordt op die manier vanuit alle richtingen aangestuurd met helende signalen.

1 antwoord

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.