bioresonantie therapie

In mijn praktijk in Zwolle werk ik dagelijks met bioresonantie therapie.

Het is een volstrekt pijnloze therapievorm, waarbij de cliënt wordt aangesloten op medische apparatuur en er een behandeling plaatsvindt op basis van frequenties.

Via zogenaamde ingangselektroden, welke of worden vastgehouden  of op het lichaam worden geplakt, vindt er een registratie plaats van afwijkende lichaamsfrequenties. Deze kunnen o.a. worden veroorzaakt door de aanwezigheid van haarden en stoorvelden.

Deze frequenties, die buiten de zogenaamde “gezonde bandbreedte” vallen, worden vervolgens in de apparatuur omgepoold naar tegenfrequenties. Deze worden op hun beurt weer via uitgangselektroden naar de cliënt geretourneerd.

Programmakaarten

Behalve dat er bij bioresonantie therapie gebruik wordt gemaakt van lichaamseigen frequenties, wordt er ook gebruik gemaakt van een programmakaart met bijpassend programma.
Voorbeelden van een dergelijke programma’s kunnen zijn: artrose, vermoeidheid, allergie, doorbloeding, ontgifting, ontstekingen, pijn, littekenbehandeling en stofwisseling.

Testampullen

Ook worden er in het circuit van de bioresonantie therapie testampullen ingezet. Deze zijn van tevoren uitgetest. De ampullen bevatten informatie ter behandeling van bijvoorbeeld: voedselintoleranties, vaccinatieschade, schimmels, bacteriën, virussen en parasieten.

Ingangsbeker

In de ingangsbeker kunnen desgewenst op een hygiënische manier afscheidingsproducten van het lichaam worden ingezet. Dit kunnen bv. zijn traanvocht, urine, ontlasting, slijm en oorsmeer.
Heel specifiek worden afwijkende frequenties hiervan door het bioresonantie apparaat opgepakt en omgezet naar een positief signaal.

Ook niet natuurlijke stoffen kunnen worden ingezet. Bij amalgaam-belasting bijvoorbeeld (vulmateriaal in het gebit) kan amalgaam worden ingezet om deze stof middels frequenties uit het lichaam te leiden.

Uitgangsbeker

Uiteindelijk ontvangt u dus gelijktijdig  4 signalen. Het lichaamseigen signaal, het programmakaart-signaal, het ampullen-signaal en het signaal van de ingangsbeker.

Het 4-voudige signaal dat naar u toe gaat, wordt op hetzelfde moment uitgestuurd naar een uitgangsbeker waarin een pipet-flesje met een drager-vloeistof staat. Deze vloeistof is in staat om alle frequenties op te slaan en ook vast te houden.

De vloeistof krijgt u mee naar huis. Door hier dagelijks 2x een 10-tal druppels van in te nemen kunt u het signaal  onderhouden.

Klik op de onderstaande link voor mijn video over bioresonantie therapie.

Ervaringen met bioresonantie therapie

Sinds ik in 1997 starte met mijn praktijk in Zwolle, pas ik bioresonantie toe.
Het is een wonderlijke therapie met vele gezondheid ondersteunende mogelijkheden.

Een van de mooiste ervaringen die ik ooit had was een vrouw die zich had verstapt op een oneffen wegdek. Ze kon haast niet uit de auto komen en liep krom van de pijn mijn praktijk binnen

Tijdens de behandeling met bioresonantie therapie, kreeg ze tintelingen door haar benen en rug en voelde ze de pijn wat afzakken. Een kwartier na de behandeling was de pijn weg en liep ze recht de praktijk uit. Dat was een kick voor haar, maar ook zeker voor mij.

Een ander voorbeeld was een man die van zijn racefiets was gevallen, doordat zijn voet in de toe-clip vast was blijven zitten. Hij brak zijn been, had een scheurtje in het bekken en diende te worden geopereerd.

2 Maanden daarna liep hij weer een beetje, maar wel als een pinguïn. Zijn geneesheer was niet tevreden over de voortgang en stelde voor om opnieuw te opereren.

De man zag de operatie  niet zitten en belandde in mijn praktijk. Eigenlijk was hij argwanend wat betreft alternatieve geneeswijzen, maar hij wilde het toch uitproberen. “Baat het niet dan schaadt het niet”, zo zei hij.

Toen hij de praktijk verliet bespeurde hij een lichte verbetering. De volgende dag belde hij me op of hij direct nog een keer behandeld kon worden. ’s Morgens bij het opstaan had hij het gevoel gehad eindelijk weer een beetje normaal te kunnen lopen. Zijn klachten waren zeker 60% verminderd.

Zo zijn er vele voorbeelden aan te halen.

Is bioresonantie therapie nu de ultieme therapie?

Nee, er zijn natuurlijk meer goede therapievormen. Door de technische geavanceerdheid kent bioresonantie echter wel veel toepassingsmogelijkheden.

In mijn praktijk laat ik bioresonantie therapie hand in hand gaan met o.a. homeopathie, Bachbloesems, celzouten, edelstenen en aromatherapie. Ze versterken elkaar enorm.
Het lichaam wordt op die manier vanuit alle richtingen aangestuurd met helende impulsen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

partnerlink: Schoonheidssalon Ania Almelo