bioresonantie therapie

In mijn praktijk in Zwolle werk ik dagelijks met bioresonantie therapie.

Het is een volstrekt pijnloze therapievorm, waarbij de cliënt wordt aangesloten op bioresonantie apparatuur. Daarbij worden elektroden in de hand vastgehouden of op het lichaam geplakt.

Via zogenaamde ingangselektroden vindt er een registratie plaats van afwijkende, vaak ziekmakende lichaamsfrequenties. ( lichaamstrillingen)
Deze kunnen worden veroorzaakt door de aanwezigheid van zogenaamde   “haarden” en “stoorvelden”.
Een voorbeeld van een haard kan een galblaasstoornis zijn. Deze haard kan dan elders in het lichaam weer een  stoorveld veroorzaken. Bijvoorbeeld in de vorm hoofdpijn.

De gemeten afwijkende negatieve frequenties van de cliënt ondergaan in de bioresonantie-apparatuur een bewerking. Deze bewerking zorgt ervoor dat deze negatieve frequenties worden omgezet in positieve en juist helende frequenties.
Deze helende frequenties worden via uitgangselektroden aan de cliënt toegediend.

Programmakaarten

Behalve dat er bij de  bioresonantie therapie gebruik wordt gemaakt van lichaamseigen frequenties, wordt er ook gebruik gemaakt van een programmakaart.  Op deze kaart staan meer dan 120 programma’s.
Voorbeelden van een dergelijke programma’s zijn: artrose, vermoeidheid, allergie, doorbloeding, ontgifting, ontstekingen, pijn, littekenbehandeling en stofwisseling.
Deze programmakaart resoneert mee tijdens de behandeling en herstelt eveneens afwijkende frequenties.

Testampullen

Ook worden er tijdens een bioresonantie behandeling  zogenaamde testbuisjes in het apparaat gezet.
Deze testbuisjes bevatten homeopatische verdunningen en geven informatie over belastingen zoals : voedselintoleranties, vaccinatieschade, schimmels, bacteriën, virussen en parasieten.
De testbuisjes worden, alvorens de bioresonantie-behandeling, op de cliënt uitgetest met een biosensor. 

Ingangsbeker

Het bioresonantie-apparaat wordt geflankeerd door 2 bekers. Een ingangs- en een uitgangsbeker.
In de ingangsbeker kunnen desgewenst afscheidingsproducten van het lichaam worden ingezet.
Dat zijn traanvocht, urine, ontlasting, slijm en oorsmeer. Uiteraard is hiervoor een hygiënisch protocol.

Deze afscheidingsproducten kunnen ook afwijkende frequenties hebben. Dit kan o.a. door de aanwezigheid van bacteriën of parasieten.
De apparatuur voor bioresonantie registreert deze afwijkingen en produceert vervolgens een soort tegenfrequentie.
Deze informatie wordt via de uitgangselektroden naar de cliënt gestuurd.

Ook niet natuurlijke stoffen kunnen op deze manier worden ingezet. Denk bijvoorbeeld  aan amalgaam-belasting (vulmateriaal in het gebit).

Uiteindelijk ontvangt u dus tegelijkertijd  4 signalen. Het lichaamseigen signaal, het programmakaart-signaal, het ampullen-signaal en het signaal van de ingangsbeker.

Dit viervoudige signaal dat via de uitgangselektroden naar de cliënt toe gaat, wordt op datzelfde moment ook uitgestuurd naar een uitgangsbeker. Daarin staat een pipet-flesje met een drager-vloeistof. Deze vloeistof is in staat om alle frequenties op te slaan en ook vast te houden.

Deze vloeistof krijgt de cliënt mee naar huis. Door hier 2 keer daags een 10-tal druppels van in te nemen kan het bioresonantie signaal onderhouden worden.

Klik op de onderstaande link voor mijn video over bioresonantie therapie.

Ervaringen met bioresonantie therapie

Sinds ik in 1997 starte met mijn praktijk in Zwolle, pas ik ook bioresonantie toe.
Het is een wonderlijke therapie met vele gezondheid ondersteunende mogelijkheden.

Een van de mooiste ervaringen die ik ooit met bioresonantie had was een vrouw die zich had verstapt op een oneffen wegdek. Ze kon haast niet uit de auto komen en liep krom van de pijn mijn praktijk binnen

Tijdens de behandeling met bioresonantie therapie, kreeg ze tintelingen door haar benen en rug en voelde ze de pijn wat afzakken. Een kwartier na de behandeling was de pijn weg en liep ze recht de praktijk uit.
Dat was een kick voor haar, maar ook zeker voor mij.

Een ander voorbeeld was een man die van zijn racefiets was gevallen, doordat zijn voet in de toe-clip vast was blijven zitten. Hij brak zijn been, had een scheurtje in het bekken en diende te worden geopereerd.

2 Maanden daarna liep hij weer een beetje, maar wel als een pinguïn. Zijn geneesheer was niet tevreden over de voortgang en stelde voor om hem opnieuw te opereren.

De man zag de operatie  niet zitten en belandde in mijn praktijk voor een behandeling met bioresonantie.
Eigenlijk was hij argwanend wat betreft alternatieve geneeswijzen, maar hij wilde het toch uitproberen.
“Baat het niet dan schaadt het niet”, zo zei hij.

Toen hij de praktijk verliet bespeurde hij een lichte verbetering. De volgende dag belde hij me op of hij direct nog een keer behandeld kon worden. ’s Morgens bij het opstaan had hij het gevoel gehad eindelijk weer een beetje normaal te kunnen lopen. Zijn klachten waren zeker 60% verminderd.

Zo zijn er vele voorbeelden aan te halen.

Is bioresonantie therapie nu de ultieme therapie?

Nee, er zijn natuurlijk meer goede therapievormen. Door de technische geavanceerdheid kent bioresonantie echter wel veel toepassingsmogelijkheden.

In mijn praktijk laat ik bioresonantie therapie hand in hand gaan met o.a. homeopathie, Bachbloesems, celzouten, edelstenen en aromatherapie. Ze versterken elkaar dan enorm.
Het lichaam wordt op die manier vanuit alle richtingen aangestuurd met helende impulsen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

partnerlink: Schoonheidssalon Ania Almelo