slank, overgang

Slank door de overgang

Dit ebook is speciaal voor vrouwen in de overgang ofwel menopauze. Ongeveer 80% van alle vrouwen tussen de 40 – 60 jaar krijgen overgangsklachten. Dat zijn er in Nederland bijna 1 miljoen. Het programma bestaat uit een e-boek met 50 recepten die van invloed zijn op de overgang, 40 recepten voor groene smoothies en juices, een video met een kledingexpert, een maaltijdplanner en boodschappenlijstjes.

>>>Slank door de overgang

darm detoxkuur

Darm detoxkuur

Het belang van schone darmen voor uw gezondheid is al heel lang bekend. Door verslakking van de zogenaamde biofilm in de darmen worden gifstoffen aan het bloed afgegeven en tegelijkertijd wordt onze voeding minder goed opgenomen. De darm detoxkuur bestaat uit sachets waarvan shakes worden gemaakt die de vervuilde moeten afvoeren. Het verantwoordelijke bestanddeel is de vezel van de bast van de oliepalmboom.

>>> darmdetoxkuur

personal cream dagcrème

Persoonlijke Gezichtscrème

Personal Cream uit Zwolle maakt natuurlijke gezichtscrèmes met uw persoonlijke receptuur. Aan de hand van een intakeformulier met foto-upload is Personal Cream in staat om een fantastische crème met uw persoonlijke receptuur te ontwikkelen. De crèmes zijn 100% natuurzuiver en worden ook zeer goed ervaren bij mensen met huidklachten. Op de luxueuze dispenser wordt uw eigen naam geprint, wat het zeer persoonlijk en tot een leuke gadget maakt. De score op klanttevredenheid via de onafhankelijke review organisatie Kiyoh bedraagt een 9,4.

>>>personal-cream

Yoga online cursus!

De grote voordelen van deze cursus
*Deelnemers voelen zich gezonder en lekkerder in hun lichaam
*Grote en kleine pijntjes verminderen of trekken helemaal weg
*Deelnemers hebben meer energie en slapen beter
*Rug-, nek-, en schouderklachten verminderen of trekken helemaal weg
*Deelnemers vallen af en maken gemakkelijker bewuste en gezonde keuzes
*Deelnemers voelen zich gewoon gezonder en gelukkiger.

>>>Yoga Online Cursus

gezond eten

Online Cursus Oersterk in 4 weken
(Richard de Leth)

BELANGRIJKE VOEDINGSREGELS DIE JE NERGENS LEERT!
Voeding en gezondheid lijken vandaag de dag losgekoppeld. Veel mensen eten in dienst van hun smaak, niet in dienst van hun lichaam. Het moet vooral lekker zijn.
Of het ook gezond is? Daar denken we minder over na. Dat is niet zo vreemd. Want men krijgt nergens informatie over gezonde voeding. Of beter gezegd: overal en nergens – met als eindresultaat we je het nog niet weten.
Volgens onze artsen en instituten als Voedingscentrum Nederland krijgen we alle nodige voedingsstoffen binnen als we maar ‘gevarieerd’ eten. Maar dat gevarieerde eten is een mythe.
Na jarenlange verdieping heeft in voeding heeft Richard de Leth de inmiddels succesvolle “Online cursus “OERSTERK in 4 weken”, gemaakt.
Deze cursus gaat verder dan het originele boek.

>>>Oersterk in 4 weken