In deze webshop treft u zowel digitale als fysieke producten die uw gezondheid kunnen ondersteunen.

 

Digitale producten

 

 

slank, overgang

 

Dit ebook is speciaal voor vrouwen in de overgang ofwel menopauze. Ongeveer 80% van alle vrouwen tussen de 40 – 60 jaar krijgen overgangsklachten. Dat zijn er in Nederland bijna 1 miljoen. Het programma bestaat uit een e-boek met 50 recepten die van invloed zijn op de overgang, 40 recepten voor groene smoothies en juices, een video met een kledingexpert, een maaltijdplanner en boodschappenlijstjes.

>>Slank door de overgang

 

 

eiwitrijke recepten

 

Fitchef is een ebook met 105 snelle eiwitrijke  recepten voor elk moment van de dag!
Afgezien van de recepten staat het vol tips en tricks over afvallen, afslanken, vet verliezen, fitness, dieet, gezondheid en vooral fitter worden.

>> Fitter door snelle eiwitrijke recepten

 

 

Fysieke producten

 

 

darm detoxkuur

Het belang van schone darmen voor uw gezondheid is al heel lang bekend. Door verslakking van de zogenaamde biofilm in de darmen worden gifstoffen aan het bloed afgegeven en tegelijkertijd wordt onze voeding minder goed opgenomen. De darm detoxkuur bestaat uit sachets waarvan shakes worden gemaakt die de vervuilde moeten afvoeren. Het verantwoordelijke bestanddeel is de vezel van de bast van de oliepalmboom. Natuurpraktijk de Hanze heeft bij de leverancier een korting bedongen van 10%. Daarvoor dient u bij het afrekenen de vouchercode: hn10detox in te vullen.

                                           >> darm detoxkuur

 

 

 

Natuurlijke crème in airless dispenser

Personal Cream maakt uw natuurlijke gezichtscrème volledig op maat. Aan de hand van een intakeformulier met foto-upload zijn zij in staat om een fantastische crème met uw persoonlijke receptuur te ontwikkelen. De crèmes zijn 100% natuurzuiver en worden ook zeer goed ervaren bij mensen met huidklachten. Op de luxueuze dispenser wordt uw eigen naam geprint, wat het zeer persoonlijk en tot een leuke gadget maakt. De score op klanttevredenheid via de onafhankelijke review organisatie Kiyoh bedraagt een 9,4.
>> personal-cream

 

 

 

 

vitalisers

De mens bestaat voor 2 derde deel uit water. Eigenlijk onnodig om te zeggen hoe belangrijk het is dat de kwaliteit van uw drinkwater zuiver en vitaliserend is. Je merkt dit ogenblikkelijk wanneer je het begint te gebruiken. Bij Aqua Aurora kunt u terecht voor verschillende producten die uw water kunnen vitaliseren.  De meesten zijn zeer eenvoudig op uw kraan of douche te monteren. Ook zijn er versies die in het leidingnet kunnen worden geplaatst. Wanneer u bij een bestelling Natuurpraktijk De Hanze vermeldt, krijg u er gratis een gevitaliseerde en afsluitbare drinkbeker bij die is gemaakt van suikerriet. Makkelijk voor onderweg.
>> watervitalisators