Naar webshop

Afvalverwijdering – Verbetering stoelgang – Energieboost – Strakkere buikomvang

Reinig uw darmen grondig, verbeter de stofwisseling en krijg een enorme energie boost met een 3, 6 of 12 daagse kuur.

De darm kan je vergelijken met het worteltje van een plant. Functioneert deze niet goed dan gaan de blaadjes hangen. Onze darmen zijn via vele neuronetwerken verbonden met onze hersenen. Op het moment dat we stress ervaren doen onze darmen dat ook. De vertering is echter juist een proces van rust. Een rust die je ook zo mooi kunt zien bij een herkauwende koe. Die stress en onze rust zijn vaak met elkaar in conflict, wat leidt tot opgeblazenheid en een slechte vertering. Daardoor krijgen we een toename van afvalstoffen in onze darmen, die op hun beurt onze andere uitscheidingsorganen weer belasten. Dus lever, nieren, longen en de huid. Heb je dus bijvoorbeeld last van eczeem, dan kunnen de darmen hier een belangrijke rol in spelen. De afvalstoffen (slakken) die in onze darmen achter blijven zijn een geweldige voedingsbodem voor bacteriën, schimmels (w.o. Candida) en parasieten, die de nuttige darmbacteriën kunnen verdrijven en kunnen zorgen voor een zogenaamde dysbiose. Ze kunnen vermoeidheid en beschadiging van het darmslijmvlies in de hand werken, waardoor ook de kans op allergieën toeneemt.

Al die afvalstoffen in onze buik kunnen ook de buikomvang stevig doen toenemen. Deze opgehoopte giftige massa kan onze cellen en organen binnen dringen en in hun functie dusdanig ontregelen dat er diep chronische aandoeningen ontstaan en zelfs kanker op de loer ligt. Daar zitten we natuurlijk niet op te wachten. Houd daarom je darmen schoon, net zoals we ook ons huis schoon houden. Wie zijn huis niet schoonhoud en af en toe een kwast verf geeft zal de levensduur ervan beperken. Zo is het ook met ons lichaam.

Deze darm detox kuur is zeer effectief en makkelijk vol te houden.  Wens iedereen die er mee aan de slag gaat veel succes!

Naar Webshop