Deze consultvorm vindt plaats op de praktijkadressen in Zwolle en Almelo en duurt  ca. 1 uur en 45 minuten.

Een uitgebreide diagnose vint plaats door inventarisatie van de klachten, iriscopie, gelaatsdiagnostiek en het d.m.v. een biosensortest uittesten van diagnose testsets.
Deze sets bestaande uit testampullen geven informatie over de orgaanfuncties, belastingen met schimmels, virussen, bacteriën en parasieten en ook eventuele intoleranties / allergieën voor voedingsmiddelen.

Aansluitend wordt gekeken welke therapieën het beste bij de klachten aansluiten.
Dat kunnen zijn klassieke- en/of complexhomeopathie, fytotherapie (  kruiden ), schüßlerzouten, Bachbloesems, aromatherapie, edelstenen, etherische oliën, bioresonantie- en magneetveldtherapie, Baunscheidt, schröpfen (cupping), moxa, voedingsadviezen, voetreflex en massage.

1e consult ca. 2 uur vervolgconsult ca. 1.75 uur
Volwassenen € 98,- € 85,-
Kinderen € 78,- € 68,-
Consult kort * € 35,-  ca. 30 min.  
Massage € 65,-  ca. 1 uur
Voetreflex € 50,-  ca. 45 min

 

Consult Online

Ervaring heeft geleerd dat reisafstand, vervoersmogelijkheden, tijdstippen of privé-omstandigheden een belemmering kunnen vormen voor het maken van een afspraak.

Om ook deze cliënten een behandelmogelijkheid te bieden is er daarom een nieuwe dienst in het leven geroepen namelijk het “online consult”.

Uiteraard heeft dit enkele beperkingen.

 • Zo kunnen bijvoorbeeld manuele therapieën niet worden uitgevoerd. Denk daarbij aan massage, voetreflex, moxa, baunscheidt, quantum touch, eft en schröpfen. Ook bioresonantie is niet mogelijk.
 • Door het ontbreken van een persoonlijk contact, is het ook moeilijker om inzicht te verkrijgen in eventuele psychische problematiek

De voordelen zijn echter groot.

 • U kunt namelijk op het moment dat het u uitkomt met een behandeling starten.
 • U behoeft zich niet in het verkeer te begeven, waardoor u niet hoeft te zoeken, verkeerd zal rijden of te laat zult komen.
 • U hebt de mogelijkheid om alle klachten, operaties, medicijnen e.d. even goed op een rijtje te zetten

Hoe gaat het in zijn werk?

 • Stuur een email via de contactpagina. Beschrijf daarin uw klachten en voeg een duidelijke actuele gezichtsfoto toe (uploaden).
 • Als uw klacht in behandeling is genomen ontvangt u hiervan een digitale bevestiging.
 • Voldoe het consultbedrag € 100,- op rekening 651987865 t.n.v. H. van Doorn. Dit bedrag is inclusief verzendkosten en medicaties.
 • Door middel van gelaatsdiagnostiek en het gebruik van een biotensor zal worden uitgetest wat de mogelijke oorzaken zijn van uw klachten (bv. allergieën) en wordt er vastgesteld welke medicaties daar het beste bij aansluiten. Er wordt gewerkt met klassieke homeopathie, celzouten, Bachbloesems, edelstenen en aromatherapie.
 • De diagnose en de  medicaties worden u kosteloos toegezonden.
 • Wenst u een vervolgafspraak (meestal 4-6 weken later) dan geldt dezelfde procedure.

 

* kort consult is bedoeld voor tussentijdse evaluaties en het eventueel bijstellen van een medicaties