Natuurgeneeskundig therapeut Bert van Doorn

Consult online biedt u de mogelijkheid om zonder uw fysieke aanwezigheid toch een natuurgeneeskundige behandeling in mijn praktijk te ondergaan.

Uit ervaring is namelijk gebleken, dat reisafstand, vervoersmogelijkheden, tijdstippen of privé-omstandigheden soms een belemmering kunnen zijn voor het maken van een afspraak. Door hiervoor een tool te ontwikkelen, is het mogelijk om nu ook voor deze doelgroep iets te betekenen.

Voordelen consult online

 • De behandeling kunnen starten op het moment dat u het beste uitkomt.
 • U behoeft zich niet in het verkeer te begeven, waardoor u niet hoeft te zoeken, verkeerd zal rijden of te laat zult komen.
 • Geen reistijd

Het heeft ook enkele beperkingen.

 • Zo kunnen enkele therapieën via consult online niet worden uitgevoerd. Therapieën die een persoonlijke aanwezigheid vereisen zijn: bioresonantie therapie, massage, voetreflex, moxa, baunscheidt en schröpfen (cupping).
 • Door het ontbreken van een persoonlijk contact, is het voor u wellicht moeilijker om eventuele emoties die aan uw klachten ten grondslag liggen, te kunnen uitten.

Hoe gaat consult online in zijn werk?

Het consult online verloopt in principe volledig digitaal.

Onder aan deze pagina staat een link naar een intakeformulier. Hier kunt u uw persoonsgegevens en uw klachten invullen. Ook heeft u hier de mogelijkheid om 2 foto’s te uploaden. Daarvan dient minimaal 1 foto van het gezicht te zijn. De andere kan van de klacht zijn (bijvoorbeeld een huidaandoening).

Door middel van gelaatsdiagnostiek en een biotensortest zal worden gekeken en uitgetest wat de mogelijke oorzaken zijn van uw klachten.

Daarna wordt er vastgesteld welke medicaties  het beste bij uw klachten aansluiten. Er wordt gebruik gemaakt van Klassieke homeopathie, Celzouten, Bachbloesems, Aromatherapie of Edelsteentherapie.

Het kan zijn dat er 2 of 3 therapievormen zijn die bij u aansluiten, maar het is niet ondenkbaar dat alle bovengenoemde therapieën bij u passen.

Meer therapieën maakt het voor u niet duurder. We gaan echt voor het resultaat. Alle medicaties vallen dan ook binnen de prijs van het consult.

Nadat de resultaten bekend zijn (uiterlijk binnen 3 dagen), wordt u gebeld en vindt er uitleg plaats over de diagnostiek en de keuze van de medicamenten.

Ook de medicaties worden binnen 3 dagen na de aanvraag van het consult-online verzonden.

 

Wat moet u doen?

 • U kunt zo dadelijk op de onderstaande link klikken om een online consult aan te vragen. Er verschijnt dan een intake-formulier waarop u uw gegevens kunt invullen en tevens 2 foto’s kunt uploaden.
 • Na invulling van uw gegevens, mag u het vakje aanvinken dat u akkoord gaat met het consultbedrag van € 100,-
  Dit bedrag is inclusief medicaties zoals homeopathie, Bachbloesems, celzouten of edelstenen doch exclusief kruidentincturen, huidcrèmes en voedingssupplementen).
 • Er worden geen verzendkosten in rekening gebracht.
 • U kunt het formulier nu verzenden met de verzendknop, waarna u terecht komt in uw eigen vertrouwde betaalomgeving. Betaling vervolgens afronden.
 • Wanneer u een vervolgafspraak wenst (meestal 4-6 weken later) dan geldt dezelfde procedure.

Klik hier om een online consult aan te vragen

Ideal betalin Consult online

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.