Deze consultvorm vindt plaats in Natuurpraktijk De Hanze in Zwolle.
De consultduur is ca. 1 uur en 45 minuten.

Een uitgebreide diagnose vindt plaats door mondelinge inventarisatie van de klachten, iriscopie, gelaatsdiagnostiek en het, d.m.v. een biosensor uittesten van diagnose testsets.
Deze sets bestaan uit testampullen en geven informatie over orgaanfuncties, belastingen met schimmels, virussen, bacteriën en parasieten. Ook wordt er getest op eventuele intoleranties / allergieën voor voedingsmiddelen.

Aansluitend wordt er gekeken welke therapieën het beste bij uw klachten aansluiten.
Dat kunnen zijn klassieke homeopathie, fytotherapie (  kruiden ), schüßlerzouten, Bachbloesems, aromatherapie, edelstenen, etherische oliën, bioresonantie- en magneetveldtherapie, Baunscheidt, schröpfen (cupping), moxa, voedingsadviezen, voetreflex en massage.

Hieronder ziet u de tarieven per consult.

1e consult ca. 2 uur vervolgconsult ca. 1.75 uur
Volwassenen € 95,- € 90,-
Kinderen tot 12 jaar € 80,- € 75,-
Consult kort * € 35,-  ca. 30 min.  
Massage € 65,-  ca. 1 uur
Voetreflex € 50,-  ca. 45 min

 

Consult Online

Ervaring heeft geleerd dat reisafstand, vervoersmogelijkheden, tijdstippen of privé-omstandigheden een belemmering kunnen vormen voor het maken van een afspraak.

Om u ook dan een behandelmogelijkheid te bieden, is er daarom een nieuwe dienst in het leven geroepen namelijk het “online consult”.

Deze consultvorm heeft enkele beperkingen.

 • Zo kunnen bijvoorbeeld manuele therapieën niet worden uitgevoerd. Denk daarbij aan massage, voetreflex, moxa, baunscheidt, quantum touch, eft en schröpfen. Ook bioresonantie therapieis niet mogelijk.
 • Door het ontbreken van een persoonlijk contact, is het ook moeilijker om inzicht te verkrijgen in eventuele psychische problematiek

De voordelen van een consult online zijn er ook.

 • U kunt namelijk op het moment dat het u uitkomt met een behandeling starten.
 • U behoeft zich niet in het verkeer te begeven, waardoor u niet hoeft te zoeken, verkeerd zal rijden of te laat zal komen.
 • Ondanks dat u niet aanwezig bent, kan er op basis van een foto en intakeformulier toch worden getest welke medicaties bij u passen. Dat gebeurt door gebruikmaking van een biotensor. Hiermee kan ook worden vastgesteld of u last heeft van voedselintoleranties of allergieën. Ook wordt er gekeken vanuit de gelaatsdiagnostiek. Lijnenspel en verkleuringen kunnen vele aanwijzingen geven. Qua medicaties wordt er gewerkt met klassieke homeopathie, celzouten, Bachbloesems, edelstenen en aromatherapie.

Hoe gaat het in zijn werk?

 • Stuur via deze website het intakeformulier in.  Beschrijf daarin uw klachten en voeg een duidelijke actuele gezichtsfoto toe (uploaden).
 • Als uw klacht in behandeling is genomen ontvangt u hiervan een digitale bevestiging.
 • Voldoe het consultbedrag € 100,- op rekening NL26INGB0651987865 t.n.v. H. van Doorn.
  Dit bedrag is inclusief verzendkosten en medicaties.
 • De diagnostische bevindingen en de medicaties worden u kosteloos toegezonden.
 • Wenst u een vervolgafspraak (meestal 4-6 weken later) dan geldt dezelfde procedure.

 

* “consult kort” is bedoeld voor tussentijdse evaluaties en het eventueel bijstellen van een medicaties.