In mijn praktijk maak ik gebruik van vele therapievormen. Afhankelijk van de klachten waar u voor komt zal er gekeken worden welke therapieën het beste bij u aansluiten.

Gebruikers van een computer kunnen het therapieoverzicht aan zowel de rechterkant als aan de onderzijde van deze pagina zien.
Gebruikers van een mobiele telefoon dienen voor het therapieoverzicht naar onderen te scrollen.

Deze grote verscheidenheid aan therapievormen biedt de mogelijkheid om klachten van uiteenlopende aard te kunnen behandelen.

Bij iedere behandeling wordt aandacht besteed aan zowel mentaal-emotionele als aan fysieke symptomen. Dit gebeurt door een gesprek, maar ook door de inzet van medicaties.

Er wordt gebruik gemaakt van energetische medicaties, w.o. Homeopathie, Bioresonantie, Bachbloesems en Edelstenen maar ook van stoffelijke medicaties zoals celzouten, kruidentincturen en voedingssupplementen.

Ook wordt er soms gewerkt met fysieke therapieën zoals Baunscheidt en Schröpfen

Natuurlijk zullen nooit alle therapieën gelijktijdig op u van toepassing zijn. Er zal worden gekeken naar de meest effectieve behandelingmethode(s)
U heeft daar overigens inspraak in. Het kan bijvoorbeeld zo zijn dat u zich in een bepaalde therapievorm niet herkent. Deze zal dan worden vermeden.