Jonge kinderen zijn vaak nog erg verlegen  

In principe kunnen kinderen van elke leeftijd in Natuurpraktijk de Hanze worden behandeld.

Als jonge kinderen (tot ca. 6 jaar) voor het eerst op bezoek komen zijn ze vaak wat onzeker. Ze  verschuilen zich dan nogal eens achter hun vader of moeder.
Het leuke is, dat als je hier geen aandacht aan besteedt, ze meestal binnen een kwartier vanzelf beginnen te ontdooien. En zeker als er een doos met speelgoed of een blok met kleurpotloden wordt neergezet.
Het kan wat dat betreft ook handig zijn, wanneer de ouders zelf wat van het favourite speelgoed van hun kind meenemen.

Gebruik van een biotensor

Doordat de diagnose voor een belangrijk deel plaatsvindt door gebruikmaking van een biotensor, wordt er niet onnodig aandacht op het kind gevestigd. Het kan dan lekker blijven spelen of bij de ouder op de bank blijven zitten. 

Aansluiting op bioresonantie apparatuur

Behandeling van kinderen met bioresonantie therapie is onder de 6 jaar maar ten dele mogelijk. Hun beweeglijkheid gaat vaak niet samen met bijvoorbeeld het vasthouden van hand-elektroden. 
Toch krijgen ze een flesje “bioresonantie” mee naar huis.
Deze wordt gemaakt door uitgeteste ampullen (buisjes met homeopatische verdunningen) in de bioresonantie apparatuur te plaatsen. Dit kunnen bijvoorbeeld ampullen zijn om vaccinatiebelastingen op te heffen.
Tegelijkertijd draait er in de apparatuur ook een programmakaart mee. Daar wordt een programma uit gekozen dat past bij de problematiek van het kind
(Zie hiervoor ook de video op de homepage).

Vanaf ca. 6 jaar is behandeling van kinderen met bioresonantie therapie wel mogelijk. Het is voor alle duidelijkheid een volstrekt pijnloze behandeling.
Het kind wordt aangesloten op een dubbel paar elektroden. 2 voor  het stellen van de diagnose en 2 andere elektroden ter behandeling.
Het verschil met kinderen onder de 6 jaar is dat er in dit geval ook een lichaamseigen frequentie in de behandeling wordt meegenomen.

Aanvullende therapieën

Naast de bioresonantie behandeling wordt er meestal gecombineerd gebruik gemaakt van aanvullende therapieën. Voorbeelden daarvan zijn: homeopathie, Bachbloesems, celzouten, voedingssupplementen en kruiden.

Allergie- / Intolerantie test

Bij ieder 1e consult wordt een uitgebreide test gedaan op de aanwezigheid van allergieën en intoleranties voor o.a. voedingsmiddelen. Dit is erg belangrijk. Indien hier geen rekening mee wordt gehouden, houden ze de klachten vaak in stand.

Veel voorkomende klachten

De meest voorkomende klachten bij kinderen zijn huidklachten zoals eczeem, luchtwegklachten, onrust en slecht slapen.
Gemiddeld worden kinderen 2-3 keer behandeld.
Gelukkig genezen kinderen door hun jeugdige vitaliteit doorgaans erg snel.

 

———————————————————————————————————————————————————————————————–.

 

Hieronder nog even iets anders…..Misschien ook interessant:-)

Mam ik kan de kat verstaan….!

Kinderboek: Mam ik kan de kat verstaan

In 2021 heb ik (Bert van Doorn) een kinderboek geschreven.
Iets wat al heel lang op mijn verlanglijstje stond.
“Mam ik kan de kat verstaan….” is een spannend kinderboek over
een helderziend jongetje dat dieren kan verstaan, maar ook in staat is om mensenlevens te redden.
Leeftijdsindicatie 8-88jaar:-)
Meer lezen of bestellen kan hier